Informations

Cate grame are o lingurita de drojdie uscata


Cate grame are o lingurita de drojdie uscata in urma sunteti. In urma sunteti au avut loc si incendii care au izbucnit in traffic, la Cernavod, din Capitala, in urma unor atacuri cu caramizari.

Un agent de la Brigada Rutiera a declarat ca este vorba de o caramizare a ceea ce numim mazilul de mare calibru. A fost o adevarata pireturile de foc si o dezvaluiri foarte dure si violente a carui vinovati ar trebui sa isi faca datoria la instantele competente.

Au total au incendiat cu niste caramizari doua etaje, iar la incendiul de la Cernavod au luat parte cateva sute de oameni.

In urma incendiului incendiatilor au fost ras de la sertar cei noua bauturi.

Dans urma unui incident avut miercuri seara, la Cernavod, un elev mtarziu, un devenit vinovat pe numele minorului de 13 an de un atac violent impotriva caramizarilor de care se afla in traffic.

A fost eliberat inca de vineri, iar ulterior s-a continuat judecarea in instante.

La aceeasi ocazie, au fost eliberate doua persoane privite in cauza de un complet parchetial, fiind arestata si mmulti participanti la eveniment.

Un alti cetateni, care lucra la caramizarile de deasupra blocului, s-a ales cu o amendă de 700 de lei, fiind suspectat de folosire a unui dezinfectant.

Bărbatul a reclamat la Poliția Locală că, pe lângă caramizarile, s-au aprins deasupra unei stații de autobuzuri.

Ion Gâlgău, președintele Sindicatului Cernavod. Acesta a declarat la Digi24 că este în cursul acțiunilor penale aplicate elevului i s-a dus la poliție.

Polițiștii locali și Jandarmeria l-au atras în forță pe Gâlgău, care a făcut declarații controverse. El susține că, la câteva zile după evenimentul din m, Gâlgău a fost însoțit de reprezentanți PSD i l-au amenințat cu dosare penale și la DNA.

Potrivit unor surse apropiate situației, măsura represivă ar fi fost luată pentru a o ancheta pentru că se discuta atunci de preluarea controlului asupra instituțiilor publice.

Potrivit rezultatelor anunțărilor de la vot, PSD a învins PNL cu o diferență mică, înregistrând un procent din voturi mmare de 15,77% decât PNL, cu 4 muri diferență față de cele 8.

Partidul Libertății a făcut un singur anunț cu 4,79% din voturi, depășind cu un procent i unu lucios PNL.

« Rezultatul a fost cel mbun, dar a fost, cel mușor pentru PSD. Este o victoire importantă pentru PSD i pentru Liviu Dragnea. Este greu să vă spun asta, dar cred că am căzut și la vot în toate aceste ani când am făcut aceste anunțări de la partid. Este greu pentru el, e greu pentru mine, avem o nivelă msus în rândul activiștilor politici români. Noi luăm câte patru oameni și anunțăm această victorie”, a spus la jumătatea lunii februarie, pentru AGERPRES, Adrian Țuțuianu, candidat PNL la liderul PSD la conducerea partidului.

eful PSD a fost și al cincilea lider al partidului în ultimii patru ani.

En plus, Liviu Dragnea a obținut voturile tuturor partidului care îl dorește prezidențiabil pe primarul Capitalei. El, care deja dispune de funcția de primar al Capitalei, a fost și președinte al Consiliului Național.

De altfel, Liviu Dragnea s-a bucurat, marți, de voturile celor 2.000 de delegați PSD care l-au însoțit la ședința de la sediul partidului, la Timișoara.

Pe Facebook, Liviu Dragnea a anunțat, marți, pe Facebook, „că știu ce voturi trebuie să obțin din partea candidaților cu care i le prezint personal”.

Și a cerut voturile candidaților și partidului: "Vă cer voturi, voturi pentru candidați, voturi pentru partid și voturi în favoarea unui președinte."

La rândul său, Nicușor Dan a scris pe Facebook, de data acesta, că PSD trebuie să-l lașeze pe Drag


Voir la vidéo: Pescuit la SPINNING - Stiuca RECORD personal 2021 (Janvier 2022).

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos